Αγορές, Προϊόντα και Δώρα για Εγκύους


TOP ΕΠΙΛΟΓΕΣ - ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!
Κάνε κλικ στην κατηγορία που σε ενδιαφέρει και διάλεξε τα καλύτερα:


Βιβλία Εγκυμοσύνης, διάλεξε τα καλύτερα εδώ!

Μαξιλάρι Εγκυμοσύνης και Θηλασμού, μάθε πως βολεύει εδώ

Ρούχα για Εγκύους, βρες μοντέρνα ρούχα και αγόρασε online από το asos.com εδώ!


Είσαστε έγκυος και θέλετε μια βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα τα οποία σας είναι απαραίτητα ή πιθανόν χρήσιμα για την ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύετε? Είσαστε ο μέλλοντας μπαμπάς και επιθυμείτε να πάρετε ένα όμορφο και χρηστικό δώρο στη γυναίκα σας που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το μωράκι σας. Ή μήπως θέλετε απλά να κάνετε μια αγορά-δώρο στην έγκυο κουμπάρα ή φίλη σας? Ό,τι από τα παραπάνω κι αν συμβαίνει... διαβάζετε το πιο κατάλληλο άρθρο! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα πιο χρήσιμα κι ενδιαφέροντα προϊόντα για την περίοδο της εγκυμοσύνης, είτε είσαστε έγκυος είτε απλά θέλετε να τα προσφέρετε σε μια έγκυο.



Ρούχα και Εσώρουχα εγκυμοσύνης και θηλασμού:
Τα ειδικά εγκυμοσύνης και θηλασμού ρούχα και εσώρουχα είναι απαραίτητα σε μια έγκυο. Το σώμα της γυναίκας αλλάζει πολύ αυτούς τους εννέα μήνες κι έτσι δεν μπορεί να αποφύγει την αλλαγή μεγέθους των ρούχων και των εσωρούχων. Εκτός από το μεγαλύτερο νούμερο σε ένα παντελόνι, θα πρέπει αυτό να έχει και την ειδική κατασκευή για να χωρέσει την κοιλίτσα της εγκύου. Αντίστοιχα και τα εσώρουχα για το θηλασμό είναι πιο βολικά όταν διαθέτουν τα ειδικά κλιπς που κάνουν το στηθόδεσμο πιο εύκολο στο άνοιγμα για το τάισμα του μωρού. Ένα κολάν μεγάλου μεγέθους, ένα παντελόνι εγκυμοσύνης, κάποιες ριχτές μπλούζες, μια όμορφη φαρδιά πουκαμίσα, ένα χαριτωμένο φόρεμα εγκυμοσύνης και ακόμα ένα-δυο (τουλάχιστον!) φανελάκια και σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού, ένα καλσόν εγκυμοσύνης, μια ζώνη-κορσές που συγκρατεί την κοιλιά και ανακουφίζει τη μέση.. είναι μερικά μόνο από αυτά που θα μπορούσαμε να προτείνουμε για μια έγκυο. Δείτε τις προτάσεις μας, σε σχέδια και τιμές, με τα πιο όμορφα και χρήσιμα ρούχα και εσώρουχα για εγκύους, καθώς και τα καταστήματα στα οποία μπορείτε να τα βρείτε, στο σχετικό άρθρο-αφιέρωμά μας εδώ!

Επιλέγουμε το asos.com για τις online αγορές μας και σε ρούχα εγκυμοσύνης. Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα της Μεγάλης Βρετανίας μας εγγυάται ασφάλεια συναλλαγών αλλά και μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα, σχέδια και τιμές των πιο μοδάτων επιλογών μας! To κατάστημα asos.com έχει τις περιγραφές των προϊόντων στην αγγλική γλώσσα, προσφέρει δωρεάν μεταφορικά στα περισσότερα προϊόντα του και αναλυτικούς πίνακες μεγεθών για να διαλέξετε το κατάλληλο για εσάς! Δείτε το εδώ!
Εναλλακτικά επιλέξτε από τις παρακάτω φωτογραφίες την κατηγορία που θέλετε να περιηγηθείτε:

               

                




Βιβλία για την εγκυμοσύνη, το μωρό, το θηλασμό κλπ:
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης -και ειδικά τους τελευταίους 2 μήνες που σταματά και να εργάζεται- συνήθως, μια γυναίκα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να γεμίσει διαβάζοντας κάτι ευχάριστο. Επίσης έχει και ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον να μελετήσει οτιδήποτε σχετίζεται με την εγκυμοσύνη της, τον τοκετό που αναμένεται, το πρώτο διάστημα με το μωρό, το θηλασμό και άλλα σχετικά θέματα. Μπορείτε, λοιπόν, να επιλέξετε να αγοράσετε είτε κάποιο βιβλίο ανάλαφρο και ευχάριστο για να περάσουν ξέγνοιαστα κάποιες από τις ώρες της αναμονής, είτε κάποιο βιβλίο με περιεχόμενο ενημερωτικό και πληροφοριακό που θα λύσει αρκετές από τις απορίες της εγκύου για όλα αυτά που την απασχολούν σε αυτή τη φάση της ζωής της. Βρείτε προτεινόμενα βιβλία για εγκύους καθώς και τις τιμές τους και τα καταστήματα από τα οποία μπορείτε να τα παραγγείλετε online στο σχετικό μας άρθρο μας εδώ!





Καλλυντικά για εγκύους:
Η προσωπική φροντίδα και η περιποίηση μιας γυναίκας βρίσκονται πάντα ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων της. Πόσο μάλλον κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, που οι αλλαγές που παρατηρούνται στο σώμα μια εγκύου είναι τόσο μεγάλες και πολλές φορές επηρεάζουν πολύ και την ψυχολογία της μέλλουσας μαμάς. Για την ειδική αυτή περίοδο υπάρχουν εξειδικευμένες σειρές καλλυντικών προϊόντων, ικανά να συμβάλλουν τόσο στην αντιμετώπιση των αλλαγών αυτών, όσο και στην πρόληψη των συνεπειών τους ή ακόμα και στην ψυχολογία και χαλάρωση της εγκύου. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε εξειδικευμένες κρέμες για την αντιμετώπιση των ραγάδων σε στήθος-κοιλιά-γλουτούς, χαλαρωτικά αφρόλουτρα-αφροντούζ, ειδικά λάδια για μασάζ και άλλα. καλλυντικά προϊόντα που ανεβάζουν τη διάθεση μιας γυναίκας αλλά και είναι ικανά να βοηθήσουν την εμφάνισή της για ένα πιο ανώδυνο πέρασμα από την περίοδο αυτή της εγκυμοσύνης. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα απαραίτητα και προτεινόμενα καλλυντικά για εγκύους και τις τιμές τους στο ειδικό άρθρο-αφιέρωμά μας εδώ!





Μαξιλάρι Εγκυμοσύνης:
Το μαξιλάρι εγκυμοσύνης είναι μια πολύ χρήσιμη αγορά που εξυπηρετεί πολύ κάθε έγκυο που το διαθέτει. Βοηθά πολύ στην ανάπαυση και την ανακούφιση του σώματος της εγκύου που βαραίνει και γίνεται δύσκολο στην ξεκούραση του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μιας γυναίκας. Μπορείτε να το βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα και οι τιμές του ποικίλουν ανάλογα με το ποιό θα επιλέξετε.
Διαβάστε περισσότερα για το μαξιλάρι εγκυμοσύνης και δείτε σχέδια, τιμές και καταστήματα για να το αποκτήσετε στο άρθρο μας εδώ! 







Σας άρεσε το άρθρο μας; Διαδώστε το!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου


***Aν διαβάζετε από κινητή συσκευή και δε βλέπετε το ειδικό πλαίσιο παραπάνω, για να γράψετε το σχόλιό σας, πατήστε
"προβολή έκδοσης ιστού"


**Τα κουμπία "απάντηση" και "προσθήκη σχολίου" δε λειτουργούν προσωρινά.
Χρησιμοποιείστε απευθείας το κουτί σχολιασμού από κάτω.